top of page

Zowel in de observatiefase als de opleidingsfase krijg je een basisopleiding waarmee je in de kwalificatiefase een keuze kan maken uit verschillende vervolgopleidingen. 

Basis
horeca

Werk jij graag met ingrediënten en heb je oog voor onderhoud? Dan is de opleiding Horeca wel iets voor jou.

 

Onder begeleiding van ervaren leerkrachten leer jij de basistechnieken van de grootkeuken en koude en warme gerechten bereiden. Onderhoud is in deze opleiding essentieel: de vaat, oppervlakten reinigen, het wasgoed,... zijn enkele voorbeelden.

 

Met deze basisvaardigheden onder de knie kan jij aan de slag in een grootkeuken of binnen de fastfood- ketens.

Basis
organisatie en logistiek

Ben jij organisatorisch sterk en heb je oog voor structuur? Vanuit onze nieuwe opleiding Organisatie en Logistiek kan je later aan de slag in de logistieke sector of logistieke jobs in andere sectoren.

 

De accenten van de opleiding liggen op logistieke taken in een magazijn of winkel en administratieve ondersteuning in een bedrijf. Het aanbod bestaat onder andere uit het ontvangen en verwerken van goederen, laden en lossen, rekken inrichten en aanvullen, etiketten lezen, verpakken en paketten samenstellen, klasseren en digitaliseren van documenten en uitvoeren van kopieerwerk.

Basis
groenvoorziening en -decoratie

Steek je graag de handen uit de mouwen, tussen het groen en in de buitenlucht? Dan ben je bij ons aan het ideale adres!

 

Op ons domein is er een mooie groenafdeling: je leert er planten en zaaien, onderhouden, snoeien, gewassen verzorgen, telen en oogsten. Je gaat aan de slag met fruit, groenten, bloemen en planten. De leerkrachten in deze opleiding hebben veel ervaring in het 'groene' veld en zullen jou met zorg de basistechnieken en -materialen aanleren.

bottom of page